PS5 PKG Oyun After The Fall I VR2 I [Mayıs’2026]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde ahmethan tarafından oluşturulan After The Fall I VR2 I [Mayıs’2026] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 75 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı After The Fall I VR2 I [Mayıs’2026]
Konbuyu başlatan ahmethan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
296
765
93
45

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Sizce VR2 almalı mıyız?

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,525
49,425
113
Geçen sene forumda VR2 konusunda sohbetiniz var 1 sene de fikirler değişti mi? 😀 Ben hiç VR denemedim açıkçası merak ediyorum birkaç oyun için gerekli mi? benim de kafamı kurcalayan sorular arasında
Abi bu alıyor, 10, 15 dk oynayıp kaldırıyor. Meta quest var onda, onu aynı şekilde az kullanıyor.

Vr almaz, öylesine yazıyor 😂

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
287
178
43
Bende var kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir cihaz resident evil ve horizon efsane Türkçe yamalı oyunları da bekliyorum cihaz kırılsa da vr2 oyunları daha fazla oynasak

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
296
765
93
45
Bende var kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir cihaz resident evil ve horizon efsane Türkçe yamalı oyunları da bekliyorum cihaz kırılsa da vr2 oyunları daha fazla oynasak
Bilmediğimden soruyorum. Cihaz kırılsa da derken VR2 den mi bahsediyorsunuz? Kırılmış PS5 ve VR2 destekli oyun olması yetmiyor mu?